Hotellets tjänster - boka hotellrum hos oss!

 

Som gäst på Memory Hotel ingår alltid frukost i rumspriset. Hos oss har du även fri parkering för din bil eller motorcykel i mån av plats.. Du har även fri tillgång till vårt uppskattade gym och bastu. En av våra mest uppskattade tjänster är vår fria transfer, som kör dig till ditt företag i Kista/Akalla på vardagar kl 07.30-09.30.

Här kan du läsa om de tjänster som ingår in ditt boende som gäst hos oss. Du får även en översikt av andra tjänster som vi erbjuder på Memory Hotel.

 

Transfer i Kista och Akalla

Memory Hotel ligger närmare ditt kontor än du tror! Vi har fri transferservice för dig till ditt företag i Kista Science City och Akalla. Vi kör givetvis också till Kistamässan. Du slipper gå, sparar taxipengar och behöver inte leta efter din destination.

Vi kör dig från hotellet till ditt företag måndag – fredag kl 07.30-09.30. Säg bara till i receptionen var du vill åka så tar vi dig dit!

Memory Hotel – Boka Hotellrum

 

Fri parkering och varmgarage
Vår transferservice gör det enklare för dig att lämna bilen hos oss under din arbetsdag. Vi erbjuder fri parkering i mån om plats och tillgång till uppvärmt garage  (mot kostnad). Läs mer om fri parkering hos Memory Hotel och vårt varmgarage via länkarna nedan:
Memory Hotel – Fri Parkering

 

Boka hotellrum online

Ankomst
Avresa
}