Hotellets tjänster - boka hotellrum hos oss!

 

Som gäst på Memory Hotel ingår alltid frukost i rumspriset. Hos oss har du även fri parkering för din bil eller motorcykel i mån av plats.. Du har även fri tillgång till vårt uppskattade gym och bastu. En av våra mest uppskattade tjänster är vår fria transfer, som kör dig till ditt företag i Kista/Akalla på vardagar kl 07.30-09.30.

Här kan du läsa om de tjänster som ingår in ditt boende som gäst hos oss. Du får även en översikt av andra tjänster som vi erbjuder på Memory Hotel.

 

Restaurang

I vår matsal serveras allt i från frukost från vår frukostbuffé till lunch och middag. På vår meny finner du såväl svenska som internationella à la carte-rätter och dagens husmanskost, allt noga utvalt av vår köksmästare. I anslutning till restaurangen ligger vår cocktailbar, där vi bland mycket annat kan erbjuda en fin whiskysamling. Vid större evenemang står vi gärna till tjänst med planering av såväl menyer som arrangemang.

Vi stänger restaurangen under jul och nyårshelgerna. Vi serverar lunch till och med lunch fredag 21 december och stänger därefter för att öppna igen till lunch 7 januari.

Läs mer om vår restaurang nedan:

Memory Hotel Restaurang

 

 

Boka hotellrum online

Ankomst
Avresa
}