Hotellets tjänster - boka hotellrum hos oss!

 

Som gäst på Memory Hotel ingår alltid frukost i rumspriset. Hos oss har du även fri parkering för din bil eller motorcykel i mån av plats.. Du har även fri tillgång till vårt uppskattade gym och bastu. En av våra mest uppskattade tjänster är vår fria transfer, som kör dig till ditt företag i Kista/Akalla på vardagar kl 07.30-09.30.

Här kan du läsa om de tjänster som ingår in ditt boende som gäst hos oss. Du får även en översikt av andra tjänster som vi erbjuder på Memory Hotel.

 

Parkering - gratis utanför hotellet

 

Många av våra gäster kommer med bil, antingen för att besöka företag i Kista, alternativt för att ta sig vidare till centrala Stockholm eller exempelvis till Friends Arena. Som gäst på Memory Hotel är det lätt att ha med sig bilen, eftersom vi har fri parkering i mån av plats  precis utanför hotellet. Allt du behöver göra är att fråga efter en parkeringsbiljett i receptionen. Vidare slipper du den omfattande trafik som finns i Stockholms innerstad och infarter till staden.

 

Varmgarage
Om du istället för parkering utomhus önskar att ställa bilen i vårt varmgarage, erbjuder vi det till en kostnad. Garaget är beläget under hotellet i mån om plats.

 

Ladda din elbil hos oss
Du kan ladda din elbil hos oss. För bokning av plats i garage och laddning av elbil kontakta receptionen på 08-793 07 00 eller hotel@memoryhotel.se.

 

Fri transfer i Kista Science City
Du är välkommen att lämna din bil hos oss under din arbetsdag. Istället för att ta bilen till arbetet kan du passa på att använda vår fria transferservice till ditt företag i Kista, i Akalla eller till Kistamässan. Vi kör dig måndag – fredag kl 07.30-09.30. Läs mer om vår transfer via länken nedan:
Memory Hotel Fri Transfer

 

Hitta hit
Memory Hotel ligger centralt i Kista Science City med närhet till en mängd företag i området. Vi ligger även nära Kistamässan dit det tar drygt 5 minuter att gå.
Memory Hotel Hitta Hit

 

Memory Hotel Kista Fri Parkering

Boka hotellrum online

Ankomst
Avresa
}