Hotellets tjänster - boka hotellrum hos oss!

 

Som gäst på Memory Hotel ingår alltid frukost i rumspriset. Hos oss har du även fri parkering för din bil eller motorcykel i mån av plats.. Du har även fri tillgång till vårt uppskattade gym och bastu. En av våra mest uppskattade tjänster är vår fria transfer, som kör dig till ditt företag i Kista/Akalla på vardagar kl 07.30-09.30.

Här kan du läsa om de tjänster som ingår in ditt boende som gäst hos oss. Du får även en översikt av andra tjänster som vi erbjuder på Memory Hotel.

 

Varmgarage

 

Parkera i vårt varmgarage när du bor hos oss

Det är vanligt att våra gäster reser till oss med bil. Om du önskar att ställa bilen i vårt varmgarage, erbjuder vi det till en kostnad av 150 kr per dygn. Garaget är beläget under hotellet, vilket sparar tid för dig vid såväl ankomst som avresa.

 

Fri parkering för hotellets gäster

Vi erbjuder fri parkering i mån av för våra gäster utanför hotellet. Läs mer via länken nedan:
Memory Hotel Fri parkering

 

Hyra parkering och garage för längre period

Vi hyr även ut parkerings- och garageplatser för längre perioder. Platserna hyrs ut för perioder om minst tre kalendermånader.


Är du intresserad av att hyra parkering eller garage, kontakta oss på hotel@memoryhotel.se eller på 08-793 07 00, eller kom förbi och prata med oss i receptionen under kontorstid.

 

Memory Hotel Kista Garage Parkering Boka

Boka hotellrum online

Ankomst
Avresa
}