Allt detta ingår - boka hotellrum i Kista hos oss!

 

Som gäst på Memory Hotel ingår alltid frukost i rumspriset. Hos oss har du även fri parkering för din bil eller motorcykel i mån av plats. Du har även fri tillgång till vårt uppskattade gym och bastu. En av våra mest uppskattade tjänster är vår fria transfer, som kör dig till ditt företag i Kista/Akalla på vardagar kl 07.30-09.30. Här nedan kan du läsa mer om dessa tjänster och även annan service som vi erbjuder på hotellet.

Gym

 

Du är välkommen till hotellets gym. Här finner du crosstrainer, löpband, multigym, roddmaskin, motionscykel, fria vikter, gymboll och träningsmattor.

Medan du tränar har du möjlighet att se på TV. I gymmet finns också WiFi.

Hotellets gym ligger på sjätte våningen och är öppet alla dagar. Kontakta receptionen så får du nyckel till gymmet och en handduk att torka svetten med.

 

Löpning
Om du istället för att använda gymmet vill träna utomhus, finns grönområdet Ursvik med fina motionsspår nära hotellet. På vintern finns här även spår för längdåkning. Du finner en spårkarta över Ursvik via länken nedan:

Ursviks Motionsområde

 

Relaxavdelning
Många gäster använder vår bastu som avkoppling efter träningspasset. Som gäst på hotellet har du fri tillgång även till bastu. Läs mer om vår relaxavdelning via länken nedan:
Memory Hotel – Relaxavdelning

 

Restaurang
Efter träning och bastu är du välkommen ner till vår restaurang. Vill du istället äta på rummet finns det Room Service och vi har även en Take Out Meny i receptionen. Via länken nedan kan du ta del av information om vår restaurang:
Memory Hotel - Restaurang

 

Memory Hotel Kista Gym

Boka hotellrum online

Ankomst
Avresa
}