Allt detta ingår - boka hotellrum i Kista hos oss!

 

Som gäst på Memory Hotel ingår alltid frukost i rumspriset. Hos oss har du även fri parkering för din bil eller motorcykel i mån av plats. Du har även fri tillgång till vårt uppskattade gym och bastu. En av våra mest uppskattade tjänster är vår fria transfer, som kör dig till ditt företag i Kista/Akalla på vardagar kl 07.30-09.30. Här nedan kan du läsa mer om dessa tjänster och även annan service som vi erbjuder på hotellet.

Frukostbuffé

 

Starta dagen med vår härliga frukostbuffé

Frukost är ofta en de av allra viktigaste sakerna för en hotellgäst under hotellvistelsen, dels för att det är dagens viktigaste mål, dels för att det är något alldeles extra att äta en riktigt god hotellfrukost. Det är just detta som gör att vi är så måna om att våra gäster får en bra start på dagen. Hos oss kan du välja bland nybakat bröd, croissanter, en stor variation av pålägg, grönsaker, frukt, hemlagad äggröra, bacon, prinskorv, gravad lax, yoghurt, fil, flingor, våfflor tillsammans med en mängd andra saker som står uppdukade på vår buffé.


Vi har en separat avdelning på frukostbuffén med gluten- och laktosfria produkter för den som önskar alternativ.


Hos oss ingår alltid frukosten i rumspriset.


Hotellfrukost - även om du inte bor hos oss

Du är lika välkommen att äta frukost hos oss även om du inte bor här. Varför inte passa på att ta ett möte och samtidigt äta en trevlig frukost? Hos oss har du möjlighet att äta frukosten avskilt så att ni kan diskutera affärer ostört. Du kan även koppla upp dig på vårt WiFi och arbeta.


Om du väljer att komma för att äta frukostbuffé utan att bo hos oss, kostar frukosten 165 kr per person.

Öppettider frukost
Måndag – fredag kl 06.30 – 09.30
Lördag – söndag kl 07.00 – 10.30

 

Tidningar - Pressreader

Vill du läsa tidningar i samband med din frukost erbjuder vi våra gäster den digitala tidningstjänsten Pressreader. Via denna tjänst kan du på din telefon, surfplatta eller dator ladda ner mer än 5 000 tidningar och magasin från över 100 länder. Läs mer om Pressreader via följande länk:

Memory Hotel – Pressreader

 

Restaurangen

Vi dukar upp vår frukost i hotellets restaurang som ligger på entréplanet i hotellbyggnaden. Via följande länk kan du läsa mer om vår restaurang:
Memory Hotel - Restaurang

Boka hotellrum online

Ankomst
Avresa
}